Studera som vuxen

För dig som vill komplettera tidigare studier, förbereda dig inför högre utbildning, yrkesutbildning eller arbetsliv.

Nya skolor

Nya skolor som är planerade i Vellinge kommun

Aktuellt

16 oktober, 2019

Vellinge på plats 33 i Lärarförbundets rankning

I dag presenterar Lärarförbundet sin rankning över landets skolkommuner. Vellinge hamnar på plats 33 i jämförelsen som skiljer sig en hel del från tidigare års rankningar.
27 september, 2019

Nu är nya Herrestorpskolan klar

Bättre planlösning, utegym, lekplatser och en helt ny och toppmodern idrottshall. Och plats för dubbelt så många barn som tidigare. Efter 3,5 års renovering och tillbyggnad, nu står Herrestorpskolan klar.
18 september, 2019

Vinst för Stora Hammars skola i White Guide Junior

Det blev två fina vinster till Stora Hammars skola när årets White Guide Junior-gala gick av stapeln i tisdags kväll. Stora Hammar vann i kategorierna Årets Skolrestaurang och Årets Gastronomiska Rektor.
16 september, 2019

Ökad trivsel och trygghet bland elever på de kommunala grundskolorna

Varje vår genomförs en enkätundersökning bland elever och föräldrar inom de kommunala grundskolorna och grundsärskolan. Årets resultat visar att eleverna i hög grad trivs och känner sig trygga.
20 augusti, 2019

Skolan har börjat - logga in i vår e-tjänst Skolstart

Du som är vårdnadshavare till elev i någon av kommunens grundskolor eller på Sundsgymnasiet ska logga in i vår e-tjänst Skolstart.
23 juli, 2019

Dags att ansöka om busskort för elev i utomkommunal gymnasieskola

Nytt för i år är att busskort till elev som ska börja gymnasieskola i annan kommun skickas hem till eleven. Ansök om busskort via vår e-tjänst.