Hoppa till innehåll

Aktuellt och aktiviteter

15 juli, 2022

Kalendarium hösten 2022

Notera höstens evenemang redan nu!
21 april, 2022

Goda resultat för Vellinges näringslivsklimat i SKR:s kvalitetsmätning

Den 21 april offentliggjordes Sveriges Kommuner och Regioners (SKR) årliga servicemätning av kommunernas myndighetsutövning. Årets mätning visar att Vellinge kommuns arbete för att förbättra servicen gentemot företag har gett goda resultat inom flera områden.
31 mars, 2022

Sundsgymnasiet- årets UF-skola!

Stort grattis till Sundsgymnasiet som igår kammade hem priset och titeln Skånes bästa UF-skola på den regionala UF-galan!
31 mars, 2022

Västervångs företagsby

Arbetet med Västervångs företagsby, det nya verksamhetsområdet i Vellinge, går framåt! Västervångs företagsby är tänkt att vara ett småskaligt verksamhetsområde och ett komplement till det befintliga södra verksamhetsområdet på andra sidan om E6:an, Södervångs företagsby.
24 mars, 2022

Vellinge kommuns näringslivspris 2022

Erik Ralvert, VD för IS Plåt, erhåller Vellinge kommuns näringslivspris 2022! Erik Ralvert överaskades på sitt arbete av Annica Carlstedt, näringslivs- och turismchef och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M), och mottog gratulationer och fick motiveringen uppläst för sig.
13 december, 2021

Verksamhetsområden får nya namn

Under perioden 29 september till 28 oktober pågick en stor namntävling. Det var kommunens snart tre verksamhetsområden som skulle namnges. Nu är namntävlingen avslutad och nya namn har tagits fram.