Hoppa till innehåll

Evenemang på vellinge.se - skicka in

Här kan du skicka in evenemang som du vill ska publiceras i kommunens evenemangskalender på vellinge.se.

 1. Innan du skickar in

  För att ett evenemang ska publiceras behöver det ske inom kommunens gränser alternativt ske i samarbete med Vellinge kommun.

  Det är obligatoriskt att bifoga en bild som ni har rättigheter till för evenemanget. Endast högupplösta bilder i liggande format publiceras, företag- och föreningsloggor trycks ej. Om foton innehåller personer måste ni ha deras godkännande (enligt GDPR samt namn- och bildlagen). Godkända filformat är .jpeg, .png, .tif, .tiff, .raw.

  Föreläsningar, årsmöten eller annat som enbart vänder sig till medlemmar kommer ej publiceras.

 2. Dags att skicka in

  Du skickar in ditt evenemang här och du behöver ha ditt BankID i beredskap för att identifiera dig. Se även till att fylla i korrekt e-postadress för att vi ska kunna kontakta dig vid behov.

  Skicka in här
 3. Personuppgiftsansvarig kommunstyrelsen

  Vellinge kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen. För mer information, gå till sidan Personuppgiftsansvarig kommunstyrelsen. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

 4. Vad händer sen?

  Vi kommer nu granska ditt inskickade evenemang och om det inte finns några oklarheter publicerar vi det på vellinge.se inom kort. Vid frågor kontaktar vi dig på mailadressen du uppgett.