Hoppa till innehåll

Råd- och stödsamtal

Socionomerna på Familjernas hus erbjuder råd- och stödsamtal till föräldrar och familjer med barn som ännu inte har börjat förskoleklass/skola.

Självservice

Samtalen hos oss kan till exempel handla om oro för sitt barn, svårigheter i föräldraskapet, bekymmer med att trösta sitt barn eller att få barnet att lyssna. Föräldrar kan komma ensamma eller tillsammans med barnet för att få stöd.

Familjer har möjlighet att få upp till fem råd- och stödsamtal. Samtalen kan vara anonyma och är alltid kostnadsfria. Socionomen har sekretess och anmälningsskyldighet.

Du kan boka tid hos socionomen när du besöker Familjernas hus, genom att ringa vår råd- och stödtelefon eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Råd- och stödsamtal - kontaktformulär (e-tjänst)

På Familjernas hus finns också annan verksamhet som du och ditt barn kan ta del av. Lär mer om verksamheterna genom att klicka på länkarna nedan:

Familjernas hus Vellinge - vellinge.se

Familjernas hus Höllviken - vellinge.se

Har du barn i skolåldern och/eller behov av individuellt/mer omfattande stöd, kontakta socialtjänstens mottag via Vellinge Direkt på telefon 040 42 50 00, för ansökan.

Senast uppdaterad:
14 mars 2024 10:31