Hoppa till innehåll

Nu kan du hantera dina vatten- och avfallsabonnemang på Mina sidor

För att underlätta för dig som kommuninvånare har vi nu samlat hanteringen av dina vatten- och avfallsabonnemang på Mina sidor. Här hittar du ditt tömningsschema för avfall, vattenförbrukning och självservice.

På Mina sidor hittar du allt du behöver kring ditt eget vatten- och avfallsabonnemang. Genom att du loggar in kan vi hämta dina abonnemangsuppgifter automatiskt så att du slipper leta upp och skriva in kundnummer och anläggningsnummer etc.

vatten-ikon.jpg Vatten

På Mina sidor kan du se din vattenförbrukning och rapportera in din senaste vattenmätarställning.

avfall-ikon.jpg Avfall

På Mina sidor kan du se när din nästa tömning ska ske, hitta tömningsschema för hela året och se din tömningshistorik. Det är även här du kan beställa matavfallspåsar och hämtning av grovavfall, förändra ditt abonnemang, beställa trädgårdsabonnemang, registrera dig för sms-avisering och göra reklamationer.

Logga in på Mina sidor

Senast uppdaterad:
25 maj 2023 13:22