Hoppa till innehåll

Film om arbetsmarknadsprojektet Nätverk för arbete

Arbetsmarknadsprojektet Nätverk för arbete pågick under 2022 för att stödja en långsiktig och hållbar övergång till anställning för nyanlända.

Träffa Carlos Escobar som gjort sig känd för att sjunga på hemtjänsten där han idag arbetar, Nataliya Gorpunych som nyligen har kommit från Ukraina till Vellinge och jobbar på Ängavallen och Shafi Ahmadi som fokuserar på att lära sig språket samtidigt som han jobbar på IS Plåt.

I filmen träffar vi även projektledare Monica Hallworth, näringslivsutvecklare Philip Allgoth och Anne Marbrandt som är VD på Nyföretagarcentrum Öresund. Rolf Axel Nordström, Patricia Johansson och Erik Ralvert som berättar även om sina respektive arbetsplatser och hur samarbetet har sett ut med Vellinge kommun.

Publicerad:
4 april, 2023