Hoppa till innehåll

Årets medarbetare 2022

Årets medarbetare 2022 är Ann-Charlott "Lotta" Söderberg från Vellinge Direkt! Lotta överraskades av Charlotte Unosson, kommundirektör och Carina Wutzler, kommunstyrelsens ordförande som läste upp motiveringen till utmärkelsen.

Motiveringen löd:

"Med ett ständigt leende på läpparna bemöter Lotta dagligen invånare och medarbetare i kommunen med respekt och medkänsla. Under de 13 år som hon arbetat i Vellinge Direkt har hon lyssnat, guidat, och hjälpt ett oerhört stort antal människor i alla frågor till kommunen. Varje dag gör Lotta det där lilla extra i sin gärning och hon representerar stolt sina kollegor i verksamheterna.

Lotta har med sin stora kunskap om kommunens olika verksamheter, i kombination med sin långa erfarenhet och sitt holistiska perspektiv, bidragit med många goda idéer till förbättring och förfining av våra leveranser. Hon har identifierat var det finns utvecklingsområden i organisationen, kommit med förslag på optimering och förändring av processer, som har lett till bättre medborgarservice.

Att hon efter så många år fortfarande är engagerad och älskar sitt arbete gör Lotta till en given och fin ambassadör för Vellinge kommun."

Utöver äran så kommer Lotta att uppmärksammas på årets sista kommunfullmäktige och tilldelas en vinstsumma på 10 000 kronor. Stort grattis Lotta önskar Vellinge kommun!

Publicerad:
27 oktober, 2022