Hoppa till innehåll

Välkommen till Naturmagasinet!

Den 29 oktober invigs Naturmagasinet!

Längs stråket Skanörs hamn - Falsterbo fågelstation har vi skapat en samlingsplats för vårt naturnära arbete- Naturmagasinet. Här kan du såväl inomhus som utomhus kunna ta del av en permanent utställning som beskriver Vellinge kommuns unika natur och djurliv. Utställningen riktar sig till både skolor, invånare och besökare. Naturmagasinet är en av flera utgångspunkter för vandringar, guidningar och naturaktiviteter för barn. Tanken är att platsen också ska kunna användas av skolor och föreningar. Skolelever kommer till exempel att ställa ut material i lokalen inom ramen för naturgarantin. Naturmagasinet är öppet under helger och skollov.

Naturmagasinet ligger på Siegburgska vägen i Falsterbo.

Publicerad:
26 oktober, 2021