Hoppa till innehåll

Nu kan du chatta med Vellinge Direkt

Har du en fråga till kommunen? Nu har du möjligheten att möta kommunvägledarna i Vellinge Direkt via chatt här på Vellinge.se.

I mer än tio år har du kunnat ringa eller e-posta till kommunvägledarna i Vellinge kommun. Nu har du även möjlighet att möta oss i chatten här på Vellinge.se Varje vardag svarar vi på dina frågor oavsett vilken verksamhet det gäller.Chatta med Vellinge direkt.jpg

Vi strävar efter att du snabbt och lätt ska hitta svar på dina frågor här och att du ska kunna använda våra e-tjänster för att enkelt kunna utföra dina ärenden. Om du inte hittar svaret här så prova redan idag att chatta med oss. När chatten är öppen ser du en blå ruta på webbsidan med texten: Hej har du en fråga? och en pratbubbla.

Publicerad:
10 februari, 2021