Hoppa till innehåll

Du kan få viktig samhällsinformation direkt i telefonen via SMS

Kommunen erbjuder en tjänst som gör att du kan få SMS vid olika typer av störningar i kommunens infrastruktur eller vid en krissituation.

- Vid störningar i den kommunala servicen eller i en krissituation är informationsgivningen väldigt viktig. Genom att komplettera de kommunikationsvägar vi har idag med en SMS-tjänst säkerställer vi att vi vid behov snabbt kan nå ut med information till berörda kommuninvånare, säger Jenny Reiman Ehle, kommunikationschef på Vellinge kommun.

Tjänsten hämtar automatiskt upp telefonnummer till alla som är folkbokförda i Vellinge kommun. Om du inte vill få dessa sms eller har någon i din familj som du inte vill ska få dem kan du avanmäla dig genom att följa instruktionerna på Vellinge.se/sms.

Om du har:

Då måste du registrera ditt nummer på sidan Registrera/avregistrera mobiltelefonnummer

Publicerad:
8 juli, 2020