Hoppa till innehåll

Lekplatser i kommunen

I Vellinge kommun finns det många roliga lekplatser. Vilken är din favorit?

Zooma in på kartan för att hitta en lekplats nära dig!

Det finns även ett antal lekplatser som ligger inom väg- och samfällighetsföreningar. Information om de lekplatserna söker du hos vägföreningarna.

Väg- och samfällighetsföreningar - vellinge.se

Några av kommunens lekplatser

19 juni, 2022

Sagolekplatsen- Vellinge

Nr. 2. Sagolekplatsen ligger i Vellinges mitt. Med sina stora grönytor intill är detta den perfekta lekplatsen tillsammans med en picknickfilt. Med Vellinges bibliotek och Vanningens simhall bredvid kan denna lekplats även kombineras med andra besöksmål.
19 juni, 2022

Nyckelhålsparkens lekplats- Höllviken

Nr. 33. Nyckelhålsparkens lekplats är belägen centralt i Höllviken, omringad av lummig natur och med ett utegym alldeles intill.
Bussförbindelse finns vid parken.
19 juni, 2022

Svampskogen- Skanör

Nr. 36.Svampskogen ligger mysigt och lugnt belägen. Lekplatsen har något för alla åldrar och ligger en bit från gator och trafik.
Lekplatsen är spännande utformad och har dessutom små söta troll som bor där! Är de magiska tro?
19 juni, 2022

Björkhagas lekplats - Falsterbo

Nr. 50.Björkhagas lekplats är placerad i ett grönområde som bjuder in till picknick. Lekplatsen är byggd efter naturens utformning och har därför fått en lång riktigt härlig tunnelrutschkana som verkligen ger pirr i magen.
19 juni, 2022

Filmlekplatsen Hököpinge

Nr. 57. Här kan kreativiteten flöda fritt! Skapa en föreställning och gör tuffa filmer framför Hollywo.. Hököpinge-skylten.
Publicerad:
4 juli, 2022