Hoppa till innehåll

Föräldrautbildning BiFF - intresseanmälan

Detta är Vellinge kommuns e-tjänst för intresseanmälan gällande föräldrautbildningen BiFF, Barn i föräldrars fokus.

Målet med BiFF är att göra skillnad för de barn vars föräldrar deltar i utbildningen. Genom BiFF kan du få stöd i att hjälpa ditt barn att hantera separationen. Du får tillsammans med andra föräldrar i liknande situation diskutera och ta del av kunskap om hur barn reagerar vid föräldrarnas separation och synliggöra barnets behov och situation.

 1. Innan du anmäler

  Föräldrautbildningen är en kort utbildning som vänder sig till föräldrar som separerat och som vill veta vad som händer med barn som varit med om eller befinner sig i föräldrakonflikter. Utbildningstillfällena ger kunskap om hur ett stödjande föräldraskap kan fungera.

  Det finns inget krav på att båda föräldrarna ska delta och föräldrarna deltar aldrig i samma grupp. Utbildningen är kostnadsfri och vi startar grupper en gång per termin. Utbildningen består av 3 tillfällen om cirka 2,5 timmar, förlagda på kvällstid. Max åtta deltagare. BiFF leds av två utbildade gruppledare med lång erfarenhet av att arbeta med barn och föräldraskap på olika sätt.

  Inga uppgifter om deltagande sparas.

 2. Dags att anmäla

  Starta e-tjänsten genom att klicka på Anmäl här nedan. Du loggar in med hjälp av ditt BankID.

  Anmäl här
 3. Personuppgiftsansvarig omsorgsnämnd

  Vellinge kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen. För mer information, gå till sidan Personuppgiftsansvarig omsorgsnämnd. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

 4. Vad händer sen?

  När du fyllt i och skickat in formuläret kommer du bli kontaktad per mail för bekräftelse av plats på utbildningen.