Hoppa till innehåll

Höllvikens nyrenoverade butiksgata får namnet Hölleplatsen – tack vare Stina Gustafsson!

Under våren anordnade vi en tävling där allmänheten fick komma med förslag på namn för den nyrenoverade butiksgatan längs Polisvägen i Höllviken. Vi fick in många kreativa förslag, vilket gjorde juryns uppgift svår.

MVG_AC2.JPG

Till slut enades juryn om namnet Hölleplatsen, ett förslag från Ann-Kristin "Stina" Gustafsson. Hon motiverade sitt förslag med: "När man är på fotboll (knattefotbollsmatch) hör man ofta ”Kom igen Hölle” och ”Bra Hölle” från åskådarna. Barnen och den nya generationen kallar Höllviken för Hölle, och även jag som är 70+ hejar på Hölle. Så varför inte följa med i tiden och anamma ungdomarna?"

Stort grattis till Stina!

Håll även utkik efter en kommande presentation om butiksgatans renovering!

Publicerad:
20 maj, 2024