Hoppa till innehåll

Var med och ta fram ett nytt namn för Lönnvägens lekplats i Ö Grevie

Östra Grevie är den pittoreska skånska byn vid landsvägen belägen i de östra delarna av kommunen. Byn har en tradition av tegeltillverkning och mellan åren 1898 och 1999 producerades det över hundra miljoner tegelstenar tegelbruket som låg i den södra delen av Östra Grevie. Från tegelbruket och genom den park där Lönnvägens lekplats ligger gick en smalspårig järnväg där vagnarna drogs av hästar.

Hela parken där nya lekplatsen ska renoveras och utvecklas, är en mötesplats för byborna och därför är visionen att skapa aktivitetsmöjligheter för alla åldrar med ett tema till byns historia. Nu utlyser vi en namntävling för platsen, skicka in ditt bidrag på länken nedan!

Lönnvägens lekplats - bidrag till namntävling (e-tjänst)

Publicerad:
11 mars, 2024