Hoppa till innehåll

Årets medarbetare 2021

Utmärkelsen "Årets medarbetare" instiftades 2015, för att premiera och lyfta fram duktiga och engagerade medarbetare. Årets medarbetare 2021 är Gabriella Johansson, 1:e socialsekreterare i Familjeteamet IFO och har arbetat i Vellinge kommun sedan 2013.

Utmärkelsen delades ut av kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) och kommundirektör Charlotte Unosson. Priset är ett stipendium på 10 000 kronor som delas ut på kommunfullmäktigemötet i december.

Gabriella nominerades av flera kollegor och nedan kan du läsa en av de fina nomineringar som skickades in.

"Med sina djupa kunskaper, sin långa erfarenhet, sin höga arbetsmoral och med sitt fina sätt skapar Gabriella i sin ledande roll enastående förutsättningar för medarbetarna runt omkring henne och för kommuninvånarna hon möter. Gabriella erbjuder hög tillgänglighet, stort engagemang som när det kombineras med hennes kunskaper blir verktyg för excellent utförande. Till detta har Gabriella en ödmjukhet och en genuin snällhet som gör ett möte med henne tryggt och oerhört professionellt. Gabriella arbetar hårt för att våra arbetsuppgifter ska utföras enligt konstens alla regler, både externt och internt. Hon lyfter, stöttar, uppmuntrar, utbildar och strukturerar och är väl värd att nomineras till årets medarbetare."

Publicerad:
12 november, 2021