Hoppa till innehåll

Vikariebanken

Vikariebanken är Vellinge kommuns bemanningssystem för vikarier inom skola, vård och omsorg samt LSS-boenden. Är du intresserad av att arbeta som vikarie inom dessa områden ska du fortsätta läsa nedan.

Vad erbjuder vi?

Tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer har du det viktiga uppdraget att hjälpa kommuninvånare.

Utbildning
Var med och skapa varje elevs bästa skola, där utforskande, nyfikenhet och lust att lära är grunden. Till grundskolans vikariebank söker vi främst dig som är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare, elevassistent eller lärare i fritidshem. Du kan arbeta i alla våra verksamheter, förskoleklass, årskurs 1–9, anpassad grundskola (Ljungenskolan), fritidshem och specialverksamheter.

Vård och omsorg

Vill du vara med på en spännande resa inom Vård och omsorg inom Vellinge kommun? Då kan du vara rätt person för oss! Vård och omsorg består av enheter inom:

Äldreomsorg – särskilt boende.

LSS – gruppbostad, servicebostad, daglig verksamhet, korttidsvistelse och korttidstillsyn för barn och unga.

Socialpsykiatri – boendestöd och öppen verksamhet.

Inom samtliga verksamheter har vi stort fokus på god service och gott bemötande såväl internt som externt. Som omvårdnadspersonal inom Vellinge kommun ska du kunna utföra sedvanliga uppgifter utifrån genomförandeplaner och utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter utifrån delegation.

Hur går det till?

Som nyanställd får du en introduktion för att du ska känna dig trygg med dina arbetsuppgifter och förväntningar på din roll. Du som arbetar som timvikarie lägger själv in i vårt bemanningssystem vilka tider du är tillgänglig och står till verksamhetens förfogande.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har:

Inom vissa verksamheter krävs även B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och/eller är utbildad inom det yrket du önskar arbeta, exempelvis omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller förskollärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för oss är det viktigt att du har ett bra bemötande, är flexibel och ansvarsfull.

För att få arbeta i kommunens verksamheter behöver du ha ett godkänt belastningsregister från Polisen.
För skola är det detta belastningsregister som skall användas: Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

För Vård och omsorg är det detta belastningsregister som skall användas: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se)

Hur söker du jobb hos oss?

Du ansöker om jobb hos oss via länken nedan. Fyll i alla steg noggrant och uppge inom vilket verksamhetsområde du är intresserad av. Det är viktigt att du lämnar två referenser i din ansökan. Det ska vara chef/handledare/arbetsledare.

Vi går igenom alla ansökningar regelbundet och tittar på utbildning, erfarenhet och personlig lämplighet. Vi tar personlig kontakt med dig om du går vidare till intervju.

Om du har specifika frågor om att arbeta som vikarie inom LSS och socialpsykiatri går det bra att ta kontakt med samordnare Jessica Lundstedt på telefonnummer 0733-33 61 85.

Ansök via denna länk

Vikariebanken för Bemanning

Publicerad:
31 januari, 2024