Hoppa till innehåll

Lär känna några av oss

Det bästa med att jobba i Vellinge kommun är den starka gemenskapen och den positiva arbetsmiljön vi har lyckats skapa. Jag är omgiven av engagerade och kompetenta medarbetare som brinner för sina uppdrag och som ständigt strävar efter att förbättra våra fritidsverksamheter. Vi har också ett starkt fokus på utveckling och innovation, vilket gör att varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter. Det är fantastiskt att få vara en del av en organisation där vi tillsammans arbetar för att skapa en aktiv och inkluderande fritid för våra invånare.

Namnlös design (2).jpg

Penilla.jpg
Pernilla heter jag och arbetar idag som skoladministratör på Stora Hammars skola.Jag gjorde min praktik som lärarassistent här läsåret 17/18 och har varit här sedan dess, förutom 20/21 då jag arbetade som modersmålslärare i kommunen.Det bästa med att arbeta i Vellinge kommunen är mycket men jag väljer mina kollegor och andra medarbetare som jag har arbetat med genom åren.Vi har alla olika yrkesroller och alla lika viktiga, vilket kompletterar varandra för att skapa den bästa skolan för våra elever. Därför är acceptans, förståelse och respekt för varandra viktigt.Här på Stora Hammars skola har vi högt i tak, inte bara bokstavligen. Om ett gott skratt förlänger livet, så kommer jag att bli över hundra år.

Det bästa med att jobba i Vellinge kommun är utan tvekan mina fantastiska kollegor. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad att få arbeta med så många trevliga och duktiga människor. Varje dag bjuder på skratt och en härlig arbetsmiljö, vilket gör att jag verkligen ser fram emot att gå till jobbet. Dessutom uppskattar jag de möjligheter vi har till samarbete och utveckling inom kommunen.

person.jpg

Publicerad:
4 juli, 2024