Hoppa till innehåll

Sandeplan söker lärare i trä/metall slöjd

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun söker just nu en grundskollärare, placerad på Sandeplanskolan i Höllviken.

Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor. Sist men inte minst härliga elever. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en hälsofrämjande skola.

Arbetsbeskrivning

Brinner Du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna i klassrummet som i skoldagen i sin helhet? Vill du vara delaktig i att framtidssäkra utbildningen i Vellinge kommun. Vill Du vara en aktiv del i att utveckla undervisningen i slöjd och även arbeta ämnesövergripande i samarbete med övriga lärare? Vill Du verka för ett gott samarbete mellan skolan och hemmet?

Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan är något för Dig!

Inför höstterminen 2021 söker vi en engagerad och positiv lärare för undervisning i slöjd med ansvar för trä och metall slöjd i årskurs 3-9. Alla lärare på Sandeplanskolan samarbetar i ett årskursteam, men också med ämneslärare. Du kommer samarbeta med två duktiga slöjd kollegor. Mentorsskap årskurs 7-9

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i ämnet slöjd åk 3- 9 och har inriktning mot trä/metall slöjd. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser att Du värnar goda och bärkraftiga relationer med elever samt hög kvalitet i undervisningen. Som person är Du flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-14
Referensnummer: C56397

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Liselotte Johnsson, Rektor
Telefon: 040-425802