Modersmålsenheten söker modersmålslärare i isländska språket.

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund, mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Erfarenhet av undervisning inom grund- eller gymnasieskola är meriterande men inget krav. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och isländska och att du är trygg i din roll som ledare och pedagog.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-01-28
Gärna tillträde tidigare. Tjänsten kan eventuellt förlängas. Rekrytering pågår löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Slutdatum: 2020-06-17
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2020-01-27
Referensnummer: A926602

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning).Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Katja Kolessa, Biträdande verksamhetschef
Telefon: 040-425425