Hoppa till innehåll

Sundsgymnasiet söker kock

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. En attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt lärarutvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på bokcaféet på Sundsgymnasiet där ni är ett team på tre personer där du lagar mat och bakar till 350 elever och personal. Kockarbete samt diskhjälp, matsalsarbete, menyplaneringar samt kassaförsäljning/redovisning och ansvar för egenkontrollprogrammet ingår i dina arbetsuppgifter. Tillsammans driver kökspersonalen en central funktion där ett professionellt bemötande krävs krävs. All mat lagas från grunden och vi satsar på råvaror av bästa kvalité och mycket kravmärkt. Du lagar mat tillsammans med andra kockar. Du har stora möjligheter till egen kreativitet och påverkan på arbetet.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock med goda kunskaper i hållbar och näringsrik matlagning. Du har en känsla för bakning eftersom våra caféer är mycket populära. Att laga mat från grunden ingår i uppdraget.

Du är duktig på att bemöta elever och personal och att sätta matgästen i centrum, Du är flexibel, service-minded och idérik. Du brinner för ditt yrke och vill bidra till ungdomarnas hälsa och utveckling. Du har god förmåga att samarbeta, är road av kontakter med både ungdomar och vuxna och har en god organisatorisk förmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-09-30
Tillträde kan gärna vara tidigare

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-22
Referensnummer: C97348

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss. Vi rekryterar löpande så vänta inte för länge med att söka tjänsten.

Kontaktpersoner

Mats Holmkvist, kökschef
Telefon: 0709915070

Gunilla Steendam, Administratör
Telefon: 040-425603