Hoppa till innehåll

Matematiklärare i åk 7-9 med erfarenhet av schemaläggning i Skola 24

Om arbetsplatsen

På Stora Hammars skola är miljön och lokalerna väl anpassade efter vår verksamhetsidé om att bedriva en trygg lärmiljö för alla i åldern 1-16 år. Skolans placering i Höllviken bjuder på en fantastisk närmiljö med såväl åkrar, grönområden, strand och hav på gångavstånd. Tillsammans skapar vi en skola fylld av goda relationer, trygghet och trivsel där alla får verka efter sina förutsättningar.

Stora Hammars skola har cirka 500 elever från 6-16 år och på förskolan finns det cirka 100 barn. Vi är en två parallellig grundskola där eleverna arbetar i trygga hemklassrum. Vi har hög vuxen närvaro och arbetar med lågaffektivt bemötande i hela verksamheten. Vi tror på ett lärande där rörelse och varierad stimulans är en självklar del av skoldagen. Skolans genomtänkta miljö inbjuder till återhämtning och aktiviteter både inomhus och utomhus.

På Stora Hammar har det digitala lärandet en självklar plats. Från årskurs 4 finns elevernas läroböcker på en digital plattform som ger både elever och pedagoger möjlighet att anpassa kunskapsinhämtningen efter både grupp och individ. I förskoleklass till årskurs 3 finns gemensamma Ipads som eleverna arbetar med i olika arbetspass och från årskurs 4-9 har varje elev en digital individuell enhet.

Välkommen till en fantastisk arbetsplats och skola!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bedriva undervisning i matematik tillsammans med ämneskollegor i åk 6-9, samt vara skolledningen och arbetslag behjälplig vid schemaläggning.

I din roll kommer du att bygga upp ett nav för elever som ibland behöver en annan miljö än klassrummet vid undervisningssituationer i framför allt matematik, men även handledning i andra ämnen kan förekomma. Du kommer att vara en naturlig del i ämneslaget för matematik och vi ser att du har en vilja att utveckla undervisningen. Du kommer att arbeta nära våra förstelärare för att utveckla Stora Hammars skola till en framtidssäkrad skola med god studiemiljö för varje elev.

Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du brinner för elevers lärande och skolutveckling.

Kvalifikationer

Utbildning - krav - Krav Lärarutbildning, lärarlegitimation.

Erfarenhet/kunskaper - krav - Krav Relationsorientering

Schemaläggning i skola 24 - Krav Utbildning samt erfarenhet av schemaläggning i skola 24

Erfarenhet/kunskaper - meriterande - Meriterande / Fördel Undervisningserfarenhet Digitala läromedel/metoder Kollegialt lärande

Arbete med elever i behov av särskilt stöd i matematik - 5 Vana av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd i matematik samt stödja elever i åk 6-9 i deras allmänna kunskapsutveckling som ett komplement till klassrumsundervisning.

Helhetssyn - 1 Identifierar hur organisationens delar påverkar varandra. Ser hur händelser utanför organisationen kan komma att påverka den. Ser samband mellan olika system. Agerar utifrån en helhetssyn för organisationens bästa.

Initiativtagande - 2 Tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat. Argumenterar för och förklarar varför aktiviteterna ska genomföras.

Strukturerad - 3 Planerar, organiserar och prioriterar sitt arbete på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Sätter upp och håller tidsramar.

Kommunikativ (muntlig) - 4 Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet.

Flexibel - 5 Anpassar med lätthet sitt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Agerar prestigelöst i samband med förändringar. Agerar för att främja sin egen utveckling och fortsatta lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-07
Referensnummer: C54037

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Louise Öst, Rektor
Mobiltelefon: 0709-915430
Telefon: 040-425430