Hoppa till innehåll

Till vårt vackra Falsterbo söker vi Ma/No-lärare för åk 7-9

Om arbetsplatsen

Tångvallaskolan är en F-9 skola med cirka 400 elever som arbetar ämnesövergripande i projektform. Nu påbörjar vi resan mot nya Tångvallaskolan i Falsterbo där vi skapar framtidens skola i nya lokaler med Falsterbonäsets fantastiska miljö runt knuten. Vill du vara med på denna resa? Under 2022 flyttar Tångvallaskolan till en nyprojekterad paviljongskola i Skanör medan man bygger vår nya skola. Under de närmsta åren kommer vi tillsammans att skapa en vision och planera för verksamheten i vår nya skola. Ta chansen att vara med och påverka hur vår lärmiljö ska se ut så att vi kan bedriva bästa möjliga undervisning för våra elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du har ett driv och en förmåga att tänka om och tänka nytt. Du brinner för att väcka lärlust och nyfikenhet, värdeskapande lärande och att bygga relationer för trygghet och trivsel. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och kan skapa lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov. I ett nära samarbete med din kollega i arbetslaget ansvarar ni för en årskurs, vilket innebär att vi lägger stor vikt för samarbete kring de projekt ni gemensamt skapar. I ditt uppdrag ingår även mentorsskap för elever i aktuell årskurs. Vi arbetar som personalgrupp som grund i en digital miljö och använder aktivt digitala läromedel i vår undervisning.

Kvalifikationer

Grundskollärare med behörighet för årskurs 7-9 i matematik och NO. Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan har du en vilja att lära.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-03-14
Snarast enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-28
Referensnummer: C72527

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Vi tillämpar löpande urval vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktpersoner

Jenny Blunck, Rektor
Telefon: 040-425572