Hoppa till innehåll

Kock sökes till Stora Hammars skola

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kock till vår prisbelönta skolrestaurang. Är du en kock som brinner för att laga god, näringsriktig och hållbar mat ifrån grunden?

Då är du välkommen att söka jobbet till vårt kök tillsammans med vårt härliga köksteam. Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Stora Hammars skola är en F-9 skola med ca 500 elever. Vi har även Stora Hammars förskola med ca 120 barn som vi levererar mat till dagligen. Samt ca 80 Pedagoger och lärare. Köket på Stora Hammar är en prisbelönt skolrestaurang som senaste 10 åren har haft över 20 nomineringar i Sveriges största tävling inom offentliga måltider, White Guide Junior. Där vi 2019 vann som Sveriges bästa Skolrestaurang.

För oss på Stora Hammar så är det av yttersta vikt att ge god service och sätta matgästen i centrum. Självgående, stresstålig, gott humör och noggrann är viktiga hörnstenar som vi jobbar efter i köket på Stora Hammar. Du kommer ingå i ett team med andra proffsiga kockar som varje dag lagar god & hållbar mat. Med fokus på att minska matsvinnet. Utöver att laga dagens lunch så kommer du bland annat att baka bröd, göra goda salladsbufféer, vegetariska rätter, laga specialkost, hjälpa till i disken samt rengöring av köksutrymmen. Vi serverar även frukost och mellanmål varje dag.

Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor i köket och även med barn, pedagoger och lärare på skolan. Du förväntas ha kreativa idéer och en passion att driva utvecklingen vidare i köket tillsammans med vårt team. Vi ser gärna att du är med i utvecklingen av klimatsmarta måltider. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två.

För att komplettera och matcha kockteamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi skulle tycka att det var spännande om du kort berättar varför du är rätt person för tjänsten som kock på Stora Hammars Skola.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll krävs det att du är träffsäker på smaker och har ett brinnande intresse för matlagning. Du är utbildad kock, är passionerad i ditt yrke och kan organisera ditt arbete. Att ha lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer med både barn, vuxna och kollegor ser vi som en självklarhet!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-30
Referensnummer: C99434

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Patrik Lindström, Kock

Stefan Ek, Kock