Hoppa till innehåll

Verksamhetschef med stort kundfokus

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vellinge kommun tar i början av 2023 över St Knut och Aspen vård- och omsorgsboende i kommunal regi och söker nu en driven och utvecklingsorienterad Verksamhetschef som ser vikten av det nära ledarskapet och ett stort kundfokus för våra boende och deras närstående.

St Knut och Aspen har 99 lägenheter för somatik-, demens- och korttidsvård. Kommunen har idag all äldreomsorg utlagd på entreprenad så vi söker därför en erfaren verksamhetschef som initialt kan arbeta med och genomföra en övertagande- och uppstartsprocess av St Knut och Aspens vård- och omsorgsboende. Eftersom Vellinge kommun idag inte driver äldreomsorg i egen regi behöver du vara flexibel, modig, självständig och drivas av utmaningar.

Tillsättning av tjänsten förutsätter att erforderliga politiska beslut fattas.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt, utmanande och utvecklande uppdrag som verksamhetschef för St Knut- och Aspens vård- och omsorgsboende. - Du är chefen och samtidigt ledaren som förstår sambandet mellan trivsel och kompetens hos medarbetarna och kvalitén i utförandet för våra medborgare. - Du sätter den äldre och närstående i centrum. - Du drivs av att skapa ett kommunikativt och förtroendeingivande chefs- och ledarskap. - Du är engagerad och förstår vikten av effektivitet, resultat och ständig utveckling.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhet, medarbetare, vårdtagare, närstående, kvalitet och ekonomi. Du får möjlighet att skapa ett helt nytt koncept för rutiner, arbetssätt, metoder, kvalitetsarbete, medarbetar- och vårdtagarplanering samt allt övrigt som krävs för att en verksamhet i toppklass. Du är driven och insatt i digitaliseringens möjligheter.

Du ingår i ledningsgruppen för Vård och omsorg och rapporterar till Vård- och omsorgschefen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller har motsvarande högskoleutbildning som är relevant för uppdraget. Tjänsten kräver minst fyra års erfarenhet från motsvarande uppdrag, gärna inom privat omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, resultatinriktning och självständighet. Du är serviceinriktad och bekväm med att möta människor i kris och att kunna ta alla former av samtal. Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-04-04
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-16
Referensnummer: A1067372

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Johan Greco , Vård- och omsorgschef
Telefon: 040-425405