Hoppa till innehåll

Tångvallaskolan söker lärare i NO åk 7-9

Om arbetsplatsen

Nu har du chansen att tillsammans med engagerade kollegor vara med och utforma nya Tångvallaskolan i Falsterbo. Vi söker en lärare för undervisning i NO och eventuellt andra ämnen, tex. Matematik. På Tångvallaskolan är ämnesövergripande arbete en naturlig del av undervisningen och arbetslagen är knutna till en årskurs. Skolans arbetssätt och struktur ökar elevernas nyfikenhet, delaktighet och lust att lära samtidigt som det skapar nära och trygga relationer. Vi menar att samverkan mellan ämnen är nödvändig för att möjliggöra en allsidig och meningsfull kunskapsutveckling i enlighet med läroplanens värdegrund, mål och riktlinjer. Som skola ska vi ge våra elever de förmågor och kunskaper som behövs i ett framtida hållbart samhälle. Under hösten 2022 flyttar vi in i en nyprojekterad paviljongskola, för att sedan flytta in i vår nybyggda skola under 2026. En spännande och utmanande process har påbörjats där du får stora möjligheter att utforma och skapa inspirerande och trygga lärmiljöer på Tångvalla 2.0

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med att undervisa våra elever i NO och eventuellt andra ämnen i årskurs 7-9. Du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du har ett driv och en förmåga att tänka om och tänka nytt. Du brinner för att väcka lärlust och nyfikenhet, värdeskapande lärande och att bygga relationer för trygghet och trivsel. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och kan skapa lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov. I ditt uppdrag ingår även mentorskap för elever i en specifik årskurs.

Kvalifikationer

Behörig lärare för grundskolan i NO och eventuellt andra ämnen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
10 augusti Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-29
Referensnummer: C88727

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Margareta Risberg, Tf rektor grundskola och fritidshem
Telefon: 040-425573