Hoppa till innehåll

Timavlönad Stödassistent

Arbetsbeskrivning

I september 2022 tar Vellinge kommun över driften för 3 LSS-gruppbostäder och i samband med det söker vi timvikarier till verksamheterna. Som stödassistent i LSS-gruppbostad ska du, utifrån varje enskild brukares individuella behov och önskemål, kunna stödja och aktivera i hemmet i enlighet med LSS intentioner. I uppdraget ingår även dokumentation rörande brukaren, kontakt med anhöriga, handläggare, daglig verksamhet, gode män och andra verksamheter eller myndigheter som har betydelse för brukaren varpå samarbete och god kommunikationsförmåga är viktigt.

Arbetsuppgifterna består av stödjande och kompenserande insatser, motiverande samtal, sociala aktiviteter i och utanför hemmet, vardagsnära sysslor i brukarens hem och närmiljö, delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser och personlig omvårdnad utifrån individuella behov. Du arbetar aktivt tillsammans med övrig personal för att planera, utföra, följa upp och utvärdera brukarnas aktiviteter och stödinsatser.

Kvalifikationer

Kvalifikationer - Krav Adekvat utbildning - Krav T ex undersköterska, barnskötare eller motsvarande

Erfarenhet - Meriterande / Fördel Tidigare erfarenhet av arbete inom LSS är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2022-09-01
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-31
Referensnummer: C96561

Sök jobbet här

Antal tjänster

4

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Pernilla Lindeberg, Verksamhetschef
Telefon: 040-6354328