Hoppa till innehåll

Biträdande rektor till Ljungenskolan

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem samt Vellinge kommuns grundsärskola, eller som vi brukar säga, Superskolan. Skolan ligger i natursköna Ljunghusen och har goda bussförbindelser från Malmö.

Ljungenskolan är en skola för alla elever. Här ska alla ha en plats och ges möjlighet till utveckling oavsett kön, funktionsvariation, ursprung eller vem man väljer att vara. Vi har 630 elever och 115 personal. Tillsammans är vi fantastiska!

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som tillsammans med befintlig skolledning vill leda Ljungenskolans utveckling framåt, från en redan mycket bra skola till en ännu bättre. Tillsammans entusiasmerar vi vår personal, stöttar och hjälper våra elever, finjusterar och förbättrar vår organisation och blir på så sätt de bästa vi kan vara! Du möts av engagerad, kompetent och kreativ personal som varje dag ser till att våra elever kan utvecklas så långt som möjligt. Hos oss ges du möjlighet att arbeta i ett verksamhetsnära pedagogiskt ledarskap.

Som biträdande rektor på Ljungenskolan har du personal-, ekonomi-, lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. På uppdrag av rektor kan du också ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag. Du har hög digital kompetens. Du är modig och utmanande, men ändå ödmjuk i ditt ledarskap.

Du är uppdaterad på aktuell skolforskning, skollag och skolans övriga styrdokument. Du är mål- och resultatinriktad, kommunikativ, analytisk och strukturerad.

Dessutom har du en stor portion humor!

Välkommen med din ansökan till en av Sveriges bästa skolor - Ljungenskolan!

Kvalifikationer

Utbildad pedagog - Krav

Rektorsutbildning - Meriterande / Fördel

Erfarenhet som skolledare - Meriterande / Fördel

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-02
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-04
Referensnummer: C52823

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: +46768984811