Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker en engagerad hem och konsumentkunskapslärare

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 520 elever och drygt 70 anställda. Skolan består av två byggnader i A-huset finns årskurs 4-9 och i B-huset finns årskurs F-3 samt fritids. Vi har stora och fina utomhusmiljöer som erbjuder en hel del aktiviteter och lärmiljöer för våra elever.

Varje årskursteam summerar upp till ett arbetslag för F-5, 4-6 och 7-9. På vår skola är det viktigt med trygghet, trivsel och delaktighet för både elever och personal. Det innebär att vi värdesätter goda relationer i mötet med varandra, att man ska känna delaktighet i det dagliga arbetet och att varje individ har möjlighet att bidra till skolans utveckling. Vi värnar om goda samarbeten för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för våra elever och personal. Våra utvecklingsområden är värdeskapande lärande, pojkars lärande och elevdelaktighet. Vi har valt dessa utvecklingsområden för att vi vill öka elevernas lärande, nyfikenhet och delaktighet i skolarbetet.

Organisationsstrukturen innefattar en rektor och två biträdande rektorer (F-5 och 6-9) samt en administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Sandeplanskolan söker nu dig som är legitimerad lärare i hem och konsumentkunskap för grundskolan årskurs 6-9. Du kommer planera och bedriva undervisning i hem och konsumentkunskap.

Arbetsuppgifter som också ingår är mentorskap samt andra förekommande uppgifter hem och konsumentkunskap såsom inköp, hygienkontroller och arbetsmiljöansvar. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med kolleger.

Vi söker dig som är engagerad, tycker om att samarbeta, vill utvecklas tillsammans med kolleger och elever.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-08-08
Enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-07
Referensnummer: C130627

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Jenny Ljung, Rektor
Telefon: 040- 42 58 02