Hoppa till innehåll

Förstelärare i fritidshem Vellinge kommun

Om arbetsplatsen

Har du tankar och idéer om hur utbildning och undervisning ska gå till på fritidshem och letar efter en arena att förverkliga dina idéer? Välkommen då med din ansökan till oss!

I Vellinge söker vi nu förstelärare i fritidshem till våra verksamheter. Vi söker dig som är en dokumenterat skicklig pedagog som genom din praktik och ledarskap vill utveckla verksamheten.

Du skall leda och utveckla kollegorna och verksamheten genom att vara en förebild i hur utbildningen och undervisningen utformas för att alla barn skall utvecklas mot målen.

Arbetsbeskrivning

En förstelärare ska ha en nyckelroll vad avser det kollegiala lärandet i syfte att utveckla undervisningens och verksamhetens kvalitet utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Du utvecklar och kvalitetssäkrar planeringar och dokumentationer och deltar i samtliga arbetslags arbete med att analysera.

Tillsammans med andra förstelärare deltar du i kompetensutveckling som stärker och ger redskap i analys, målformulering och ledarskap.

I samarbete med rektor analyserar du resultat och utarbetar mål för att utveckla undervisningens kvalitet.

Kvalifikationer

För förstelärartjänst i fritidshem krävs att den som söker:

Har en behörighetsgivande examen och är legitimerad fritidspedagog.

Har visat särskild skicklighet i att ansvara för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns utveckling och lärande där omsorg, utveckling och lärande utgör en helhet.

Har visat ett starkt intresse för att utveckla undervisningen och att leda övrig personal inom undervisningen.

Har minst fyra års väl vitsordat arbete med barns lärande som fritidspedagog i Sverige.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-01
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-24
Referensnummer: C89963

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Maria Lindeberg, Professions-och kvalitetsutvecklare
Telefon: 040425605

Monica Ekholm, Biträdande rektor Södervångs rektorsområde
Telefon: 040- 42 56 90

Carin Davidsson, Rektor Herrestorpskolan
Telefon: 040-425000