Hoppa till innehåll

Herrestorpskolan söker fritidspedagog

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggdes under 2017-18 ut till en två parallellig F-9 skola. Under hösten flyttade vi in i våra nya fina lokaler. I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 90% ekologiska livsmedel.

Arbetsbeskrivning

I rollen som fritidspedagog på Herrestorpskolans fritidshem är du under skoldagen knuten till en specifik årskurs för att under eftermiddagen arbeta vidare med eleverna på fritidshemmet. Du är på så sätt en del av både arbetslag F-3, lärare och fritidspedagoger, samt fritidshemmets arbetslag.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du känner att du vill vara med i skol- och verksamhetsutveckling. Vi tror även på att du brinner för att utveckla dig själv i din profession.

Denna tjänst riktar sig mot årskurs 3, där du kommer ingå i ett lärteam tillsammans med lärare, fritidspedagog och elevresurs. Varje vecka har du gemensam planering med dina fritidspedagogkollegor i F-3 men även med ditt lärteam (lärare och fritidspedagoger).

Kvalifikationer

Behörig legitimerad fritidspedagog

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-10-05
Efter överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-28
Referensnummer: C41645

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020