Hoppa till innehåll

Socialsekreterare - Barnsekreterare

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun erbjuder sina anställda goda kompetensutvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, en generös friskvård, en trevlig och trygg arbetsmiljö, samt rimlig arbetsbelastning. Här kan du förvänta dig att få arbeta med kvalitativt arbete och arbetsgivaren är positivt inställd till att lyssna till medarbetarnas idéer kring utveckling av arbetet och organisationen. Vi förväntar oss en öppen dialog och vi som arbetsgivare värnar om en god psykosocial arbetsmiljö

Inom verksamheten barn- och familj myndighet handläggs idag mottag av anmälningar och ansökningar samt olika insatser av exempelvis öppenvård, placeringar, kontaktpersoner och familjehem. Verksamheten handlägger även barnavårdsutredningar och yttranden. Verksamheten består av verksamhetschef och tre 1:e Socialsekreterare och handläggare som är fördelade på tre enheter, utredning, barn i samhällsvård och mottaget. Tjänsten som nu är utlyst är ett föräldraledighetsvikariat som barnsekreterare i gruppen som arbetar med barn i samhällsvård.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att se till att placerade barn får den bästa vården. I din roll ser vi att du är självgående, stabil och skapar förtroende och goda relationer genom samverkan. Du drivs av att skapa god kvalité för dem vi finns till för. Du vill vara med och utveckla en socialtjänst präglad av hög kvalité och rättssäker handläggning. Ditt huvudsakliga uppdrag som barnsekreterare är att fokusera på det placerade barnet och följa upp vården för att ge barnet en trygg och säker vård.

Kvalifikationer

- Socionomexamen - Erfarenhet av myndighetsutövning som barnsekreterare - God dokumentationsförmåga - God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift - Erfarenhet av att arbeta enligt BBIC-strukturen - Innehar B-körkort

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-09-01
Slutdatum: 2023-10-01
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-25
Referensnummer: A1146327

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Bianca Feilhauer, 1:e Socialsekreterare
Mobiltelefon: +46709915208
Telefon: 040-42 52 08

Nancy Diaz Afzali , Verksamhetschef
Telefon: 0406354221

Facklig representant

Josef Luburic, Familjebehandlare
Mobiltelefon: 040-425753