Resurslärare med förmåga att entusiasmera

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som resurspedagog på Ljungenskolans högstadium, med huvudsaklig placering i årskurs 8. Du har stort engagemang och en stark vilja att göra skillnad i elevens liv. Du är lugn och trygg i dig själv och möter elever lågaffektivt. Du är positiv, kreativ, relationell och har ett stort hjärta.

Du kommer att ingå i ett lärteam, åk 8, och i team 7-9. Du har stöd och handledning av skolans resursteam och av elevhälsan.

Din uppgift är att stötta eleven/eleverna och hjälpa dem att lyckas kunskapsmässigt. Ibland behöver de hjälp med strukturen i sina studier och ibland med strukturen i sina liv som helhet och du finns där som en vuxen de kan lita på, oavsett anledning.

Du är strukturerad, kan ta egna initiativ och trivs bra med att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. I samarbete kan du dela med dig av kunskap såväl som ta del av andras kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Utbildning och kompetens inom NPF, särskilt autismspektrum, och/eller specialpedagogik är en meriterande förutsättning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-11-04
Slutdatum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-21
Referensnummer: C31614

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Engin Ilyaz, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 38

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Facklig representant

Marie Banstorp, Vaktmästare
Telefon: 040-425852