Herrestorp Skola söker köksbiträde

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje

utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte mins i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå 3 och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggdes under 2017-18 ut till en tvåparallelig F-9 skola. Under hösten -18 flyttade vi in i våra nya fina lokaler. I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 70% ekologiska livsmedel.

Arbetsbeskrivning

I Herrestorpskolans skolrestaurang kommer du att ingå i ett team med professionella kollegor som varje dag lagar näringsriktig, välsmakande och hållbar mat till skolans och förskolans drygt 650 elever och pedagoger.

Du kommer bland annat baka bröd, komponera goda salladsbufféer, stötta i varmköket, hjälpa till med disken och inte minst vara ett stöd för eleverna i restaurangen.

Som skola i Vellinge strävar vi efter att vara med i White guide junior och försvara vårt SM-guld i storköksmatlagning.

Kvalifikationer

Du har kreativa ideer och kraften att vara med och driva utvecklingen framåt mot ett förstklassigt klimatsmart kök. Du vill också bidra till barnens hälsa och utveckling. Vi ser att du är ett köksbiträde som är passionerad i din yrkesroll och kan organisera ditt arbete, det är naturligt för dig att ge god service och att sätta dina gäster i centrum. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer med både barn och vuxna, för att komplettera teamet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper med att istället för ett personligt brev så skulle vi tycka att det är spännande om du kort berättar varför du är rätt person för tjänsten och vad du behöver för att trivas på jobbet.

Tjänsten är deltid 75%

Referenser är en självklarhet

interjuver kommer att ske löpande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-12-02
Löpande rekrytering tillämpas så tveka inte utan sök nu.

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-14
Referensnummer: A910894

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Patrik Larsson, Kökschef
Mobiltelefon: 0709-915023
Telefon: 040-425023