Modersmålsenheten söker en modersmålslärare i danska

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Erfarenhet av undervisning inom grund- eller gymnasieskola är meriterande. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och danska och att du ät trygg i din roll som ledare och pedagog. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du möter dina elever där de befinner sig och har ett driv som smittar av sig på din omgivning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-08-07
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2020-06-08
Referensnummer: C38292

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Kontaktpersoner

Katja Kolessa , Biträdande verksamhetschef
Telefon: 040425425