Hoppa till innehåll

Ljungenskolan söker SO-lärare 100 % till högstadiet, vikariat HT21

Arbetsbeskrivning

Ljungenskolan söker en legitimerad lärare med behörighet i SO åk 7-9, samtliga ämnen. Tjänsten är ett vikariat under hösten 2021. Du kommer att vara mentor och tillsammans med det lärteam du tillhör driva årskursens utveckling framåt. Tillsammans med behöriga ämneskollegor utvecklar du dina ämnen.

Vi lägger stor vikt vid ett relationellt förhållningssätt så vi vill att du ser det som en självklarhet att ha en nära relation till dina elever, att se dem och finnas där för dem när de behöver dig. Vi har studiemotiverade och ambitiösa elever som behöver din hjälp att balansera sitt unga livspussel; mycket goda studieresultat, topprestationer inom idrott och kultur och ro i själen.

Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Proactive Solution).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan har du en vilja att lära.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor tillsammans med drivna pedagoger!

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

• Utbildad pedagog - Krav

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-09-22
Tillträde snarast.
Slutdatum: 2021-12-22
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-21
Referensnummer: C61914

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Vi rekryterar löpande under annonseringstiden.

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: +46768984811