Hoppa till innehåll

Lärare i musik, 30 %

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Ljungenskolan är en F-9 skola som ligger i Ljunghusen i Höllviken. Hos oss hittar man även Vellinge kommuns grundsärskola. Totalt har vi 620 elever.

Arbetsbeskrivning

Ljungenskolan söker en legitimerade lärare i musik, 30%. Du kommer att undervisa i årskurserna 1-3. På skolan finns ytterligare en musiklärare som undervisar i de äldre åren.

Vi lägger stor vikt vid ett relationellt förhållningssätt. Du ser dina elever, är lyhörd och finns där för dem när de behöver dig.

Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Proactive Solution).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan har du en vilja att lära.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor!

Kanske är det just dig vi söker! Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

• Vi söker dig med lärarutbildning och lärarlegitimation. • Du har ett relationsorienterat ledarskap i klassen, undervisningserfarenhet och använder digitala läromedel/metoder. • Du deltar i det kollegiala lärandet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-08-07

Ansökan

Ansök senast: 2020-07-13
Referensnummer: C39947

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Engin Ilyaz, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 38

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: 0768-984811