Hoppa till innehåll

Projektledare

Arbetsbeskrivning

Som projektledare på Tekniska enheten deltar du i upphandlingar och leder projekt relaterat olika områden såsom gator och vägar, vatten och avlopp, trafik, parker, lekplatser mm. Dina projektgrupper kan bestå av till exempel projektörer, besiktningsmän och arbetsledare. Rollen spänner över ett brett kompetensområde och du driver ett flertal projekt parallellt. Du direkt rapporterar till- och arbetar nära den tekniska chefen. Rollen som projektledare innebär möjligheten att vara med och driva utmanande projekt i en framtidsorienterad kommun. Du kommer att arbeta med många externa och interna kontakter och får en nyckelroll i arbetet med att skapa goda förutsättningar för det framtida samhället.

Kvalifikationer

Du har bred erfarenhet av rollen som Projektledare och erfarenhet av att självständigt leda externa utförare, exempelvis entreprenörer och konsulter. Vi ser gärna att du kommer från en beställarorganisation och upphandlingserfarenhet, entreprenad juridik och kunskap om projektmetodik är delar vi värderar högt. Vi söker dig med för uppdraget relevant högskoleutbildning eller med längre erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-07-02
Referensnummer: C57817

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Teknisk chef
Telefon: 040-425000