Hoppa till innehåll

Fritidspedagog på Stora Hammars skola

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten gäller arbete i fritidshemmet. Du kommer att ingå i ett positivt team med inspirerande och professionella pedagoger. Arbetssätt och pedagogroll präglas av en gemensam syn på barnet som kompetent med utveckling och lärande i fokus. Vi skapar det bästa fritidshemmet med en genomtänkt organisation med tydligt systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Är du redo för nya spännande utmaningar?

Vi söker dig som: - är legitimerad fritidspedagog med positiv och lösningsfokuserad inställning - ser värdet i det kollegiala lärandet samt möjligheter i att samarbeta med andra - som vill arbeta på en skola där samverkan mellan skola och fritidshem är en självklarhet - har förmågan att vara lyhörd för varje elevs förutsättning och behov och du ser varje elevs förmåga att utvecklas - har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare - tar ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-08-06
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2020-07-17
Referensnummer: C39827

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Diana Roik, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0708-260174