Hoppa till innehåll

Ljungenskolan söker fritidspedagog 100 %

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem samt Vellinge kommuns grundsärskola, eller som vi brukar säga, Superskolan. Skolan ligger i natursköna Ljunghusen och har goda bussförbindelser från Malmö. Ljungenskolan är en skola för alla elever. Här ska alla ha en plats och ges möjlighet till utveckling oavsett kön, funktionsvariation, ursprung eller vem man väljer att vara. Vi har 630 elever och 115 personal. Tillsammans är vi fantastiska!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fritidspedagog till Ljungenskolans fritidshem, 100% tillsvidare. Är det dig vi söker? Du vill tillsammans med dina kollegor utveckla och driva det pedagogiska arbetet i fritidshemmet samt bidra till att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Du arbetar i årskursen under både skoltid och fritidstid, blir en bro mellan de båda verksamheterna och skapar möjligheter för eleverna att utvecklas så långt som möjligt. Du har en positiv och relationell syn på både elever och kollegor, samarbetar väl med alla yrkeskategorier på skolan och sprider en positiv anda omkring dig.

Hos oss hittar du härliga barn och goda relationer med våra vårdnadshavare. Du möts av behöriga och professionella kollegor och ges möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Vi strävar tillsammans efter att ge barnen det bästa vi kan erbjuda under deras skoltid. Vill du vara en del av det arbetet?

Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Proactive Solution).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i ditt arbete. Det du eventuellt inte redan kan har du en vilja att lära.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad fritidspedagog. Du och är en engagerad pedagog som brinner för fritidsverksamheten samt väl förtrogen med de styrdokument som omfattar skolan och fritidshemmet. Vi vill att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, har spännande nya idéer och självklart har du ett trevligt och proffsigt bemötande mot alla du möter i ditt yrke.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-25
Referensnummer: C57800

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51