Hoppa till innehåll

Elevassistent till IM-programmet

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Sundsgymnasiet i Vellinge erbjuder sex olika högskoleförberedande program . Skolan präglas av en positiv och välkomnande lärmiljö med en välfungerande elevhälsa. Skolan inrymmer också kommunens vuxenutbildning som är en väl integrerade del av verksamheter. Vår vision är att Sundsgymnasiet och Vellinge Lärcenter skall vara en skola där du får vara den du är och utvecklas till den du vill bli. Läs mer om oss på Vellinge.se/Sundsgymnasiet.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent arbetar du med att hjälpa, stödja och stimulera eleverna utifrån elevernas behov av särskilt stöd till lärande, utveckling och självständighet under hela elevens skoldag. Du kommer att ha nära samarbete med undervisande lärare och övriga kollegor i ett arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en slutförd och godkänd gymnasieexamen och gärna erfarenhet av att arbeta som pedagog. Du ska vara lugn och tydlig i ditt ledarskap, kunna skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare samt uppskatta och ha fallenhet för att arbeta med ungdomar/unga vuxna. Du ska vara nyfiken på att utvecklas, aktivt ta del av fortbildningsmöjligheter och bidra till verksamhetens utveckling. Det är meriterande om du har ytterligare pedagogisk utbildning eller pedagogisk erfarenhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet att arbeta med nyanlända.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2021-09-20
Tillträde snarast möjligt
Slutdatum: 2022-06-15
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-17
Referensnummer: C61671

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Emma Erlandsson, studie och yrkesvägledare
Telefon: 040-425654