Hoppa till innehåll

Förskollärare på Stora Hammars förskola 80-100%

Om arbetsplatsen

Det grundläggande synsättet på Stora Hammars förskola, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. På Stora Hammars förskola vill vi skapa lärglädje med lek! Vi söker dynamiska pedagoger som kan nå alla barn och skapa en stimulerande lek- och lär miljö. Stora Hammars förskola är en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor. Vi glädjes åt framgångar, löser problem och utmaningar tillsammans.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov.

Stora Hammars förskola ligger i Höllviken, omgiven av härliga grönområden och närhet till hav. Vi satsar ständigt på att utveckla lärmiljöerna för barnen med barnets utveckling och lärande i fokus.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är förskollärare och vill bli vår nya kollega! Vi söker dig som tillsammans med våra pedagoger vill vara med att fortsätta utveckla vår förskola där nytänkande, ansvarstagande och engagemang står i fokus. Med arbetsglädje och skratt vågar vi utmana oss och tänka nya tankar. Tillsammans med barnen skapar vi det goda mötet där alla barn och pedagoger bildar en helhet.

Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barn och föräldrar känner sig värdefulla och trygga.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare. Tillsammans med dina kollegor gör ni skillnad för barnen varje dag. Du har fokus på uppdraget utifrån läroplanen med undervisning och omsorgsfullt lärande. Du har kunskaper från den senaste forskningen för förskolan och vill vara med att utveckla förskolan. Egenskaper som nyfikenhet, mod och glädje gör skillnad för våra barn! Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver även kunna jobba självständigt, ta egna initiativ, ha social kompetens och kreativt nytänkande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2021-08-12
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-13
Referensnummer: C57208

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Observera att vi tillämpar löpande rekrytering. Skicka in din ansökan idag!

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Agneta Möller, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915450
Telefon: 040-425450