Hoppa till innehåll

Musiklärare 1 - 9 sökes till Stora Hammars skola

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en tillsvidareanställning som musiklärare i åk 19 på Stora Hammars skola. Stora Hammars skola är en skola med ca 500 elever från Förskoleklass till åk 9 samt tillhörande förskola.

Är du en skicklig och ambitiös legitimerad musiklärare som vill vara med och forma vår skola tillsammans med våra elever? Ser du relationerna med våra elever som den viktigaste grunden för framgång?

Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa att vara en skola dit eleverna söker sig, stannar och utvecklas. Du vill vara med och utveckla musikundervisningen och skolans traditioner.

Du kommer att samarbeta med kollegor i arbetslag och ämnesgrupper. I samråd med övriga lärare kommer du att ansvara för elevernas kunskapsinlärning samt leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen. Du ska handleda, utmana och stödja eleverna i deras individuella utveckling och lärande. I arbetsuppgifterna ingår självklart också mentorskap, föräldrakontakter samt aktivt deltagande i arbetsenhetens verksamhet med bl.a. elevhälsa.

Du har hög grad av ansvarskänsla och arbetar i enlighet med kunskapskrav och värdegrund från styrdokument. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din verksamhet utifrån dem. Du anpassar med lätthet arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Agerar prestigelöst i samband med förändringar och i samarbete med andra.

Vi implementerar kooperativt lärande på skolan vilket är ett sätt att få eleverna motiverade, engagerade och aktiva. Genom det kooperativa lärandet skapar vi en pedagogisk samsyn där vi tillsammans skapar trygga elevgrupper.

Är du den drivna och skickliga musiklärare vi söker så tveka inte att söka! Vi ser fram emot din ansökan.

Kvalifikationer

Utbildning och erfarenhet - Krav Du som söker denna tjänst hos oss har pedagogisk utbildning och erfarenhet av att arbeta som musiklärare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
Enligt övernskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-31
Referensnummer: C94657

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Diana Roik, Rektor