Hoppa till innehåll

Tångvallaskolan söker två behöriga lärare i slöjd

Om arbetsplatsen

Nu har du chansen att tillsammans med en kollega planera och utveckla ämnet slöjd på Tångvallaskolan i Falsterbo. Vi söker två lärare till Tångvallaskolan i Falsterbo för undervisning i slöjd, en med inriktning trä och metall och en med inriktning textil, till årskurs 3-9.

På Tångvallaskolan är ämnesövergripande arbete en naturlig del av undervisningen och arbetslagen är knutna till en årskurs. Skolans arbetssätt och struktur ökar elevernas nyfikenhet, delaktighet och lust att lära samtidigt som det skapar nära och trygga relationer. Vi menar att samverkan mellan ämnen är nödvändig för att möjliggöra en allsidig och meningsfull kunskapsutveckling i enlighet med läroplanens värdegrund, mål och riktlinjer. Som skola ska vi ge våra elever de förmågor och kunskaper som behövs i ett framtida hållbart samhälle.

Under hösten 2022 flyttar vi in i en nyprojekterad paviljongskola, för att sedan flytta in i vår nybyggda skola under 2026. En spännande och utmanande process har påbörjats där du får stora möjligheter att utforma och skapa inspirerande och trygga lärmiljöer på Tångvalla 2.0

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med att undervisa våra elever i slöjd, vi söker en lärare med inriktning textil och en med inriktning trä och metall som kommer att arbeta tätt tillsammans. I slöjdämnet undervisas våra elever i mindre grupper.

Du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du har ett driv och en förmåga att tänka om och tänka nytt. Du brinner för att väcka lärlust och nyfikenhet, värdeskapande lärande och att bygga relationer för trygghet och trivsel. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och kan skapa lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov. I ditt uppdrag ingår även mentorskap för elever i en specifik årskurs.

Kvalifikationer

Behörig lärare för grundskolan inom ämnet slöjd, gärna ytterligare behörigheter i andra ämnen

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
10 augusti Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-31
Referensnummer: C88143

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Margareta Risberg, Tf rektor grundskola och fritidshem
Telefon: 040-425573