Hoppa till innehåll

Gymnasielärare i danska

Om arbetsplatsen

Sundsgymnasiet är kommunens gymnasieskola som inrymmer 800 elever fördelade på fem högskoleförberedande gymnasieprogram och IM programmet. Skolan präglas av en positiv och välkomnande lärmiljö med en välfungerande elevhälsa. Skolan inrymmer också kommunens vuxenutbildning, Vellinge lärcentrum, som är en integrerad del av verksamheten. Lärcentret samexisterar med Sundsgymnasiet och har gemensamma ytor i form av resurscenter, caféer, studieplatser och bibliotek.

Tillsammans skapar vi en trygg och välkomnande studiemiljö där varje individ får vara den man är och ges möjlighet att utvecklas till den man vill bli vilket är skolans vision. På skolan möter du elever med olika intressen och bakgrund. Det som alla har gemensamt är att de är studiemotiverade, har tydliga mål och en välkomnande och öppen inställning till studiekamrater, personal och omvärld.

Det dagliga arbetet på skolan genomsyras av fem viktiga kompetenser för framtiden:

Öppen - Kunnig - Kreativ - Ansvarstagande - Kommunikativ

Dessa är en förutsättning för att våra elever ska utvecklas både kunskapsmässigt och på det personliga planet, och för att vi tillsammans ska nå vår vision. Sundsgymnasiet öppnar dörrarna mot vidare studier, mot resten av världen och banar väg för elevers drömmar om framtiden. Skolan har ett brett utbud av högskoleförberedande program och inriktningar och erbjuder också ett rikt utbud av fördjupningskurser som ger möjlighet att profilera studier efter intresse och målsättning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en gymnasielärare för undervisning i danska. Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 30-40 % med omgående start. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där undervisningen i stort sett planeras, genomförs och utvärderas gemensamt. Du kommer att vara med och utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet. Tjänsten kommer att vara både på Sundsgymnasiet och modersmålsenheten.

Kvalifikationer

Önskvärt är att du är legitimerad lärare men detta är inget krav. Krav är goda kunskaper i danska.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2021-09-21
Omgående tillträde.
Slutdatum: 2022-06-15
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-20
Referensnummer: C61797

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss. kunskapsmässigt och på det personliga planet, och för att vi tillsammans ska nå vår vision. Vi kommer att rekrytera löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Jonas Frankel, Rektor
Telefon: 040-425601