Hoppa till innehåll

Sjuksköterska korttiden St. Knut

Om arbetsplatsen

St Knut och Aspens vård- och omsorgsboende övergår i kommunal regi 16 januari 2023 efter många år i extern regi. St Knut och Aspen ligger i vackra Falsterbo och verksamheten har 99 vårdtagare fördelade på 9 avdelningar inom demens, somatik och korttid. Verksamheten har också en dagverksamhet.

I samband med att Vellinge kommun tar över driften av verksamheten är vi i behov av en sjuksköterska till korttiden (18 platser). Du kommer att ingå en arbetsgrupp om fyra sjuksköterskor totalt. Vi satsar på det nära ledarskapet vilket innebär att vi kommer ha tre enhetschefer på plats. En av dessa kommer att ha ansvar för korttiden och sjuksköterskeorganisationen. Det finns även en medicinsk ansvarig sjuksköterska kopplat till verksamheten

Är du sjuksköterska och är sugen på en spännande resa? Har du stort patientfokus? Vill du göra verklig skillnad för våra patienter? Vill du komma in i ett spännande skede för äldreomsorgen i Vellinge kommun, och dessutom vara med i en tid av utveckling med stor möjlighet att kunna påverka kommunal äldreomsorg? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Arbetet som sjuksköterska på korttidsenhet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser.

Du samverkar i team såväl internt som externt såsom med läkare från vårdcentralen för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och även som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom relevant område.

Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta.

Du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag, oberoende helgdag.

Kvalifikationer

Att du är legitimerad Sjuksköterska ser vi såklart som ett krav för denna tjänsten. Har du sedan erfarenhet av arbeta på en korttidsenhet är det en fördel.

För att du ska känna dig trygg i denna tjänsten är det viktigt att du kan identifiera, hantera och följa upp detaljer i ditt arbete. Du kontrollerar att inget lämnas åt slumpen eller missas. Du utför dina arbetsuppgifter på ett grundligt sätt.

Du kan med lätthet anpassa ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Du agerar prestigelöst i samband med förändringar och för att främja din egen utveckling och fortsatta lärande.

Vi ser som en självklarhet att du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Samtidigt som det är viktigt att även ta ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Samarbete med kollegorna och ett gott bemötande och ett transparant förhållningssätt är viktigt för att lyckas med uppdraget. Dina åsikter är viktiga så därför ser vi gärna att du kommer med förslag på lösningar och förbättringsåtgärder.

Arbete på en korttidsavdelning är flexibelt och arbetsbelastningen kan variera mycket över en dag eller veckan. Det är därför av stor vikt att du kan prioritera och fokusera på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Att du behåller ditt lugn oavsett omständigheter och är professionell i dit bemötande.

Du kommer självständigt att styra ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Du kommer att fatta nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-01-02
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-30
Referensnummer: C100443

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Åsa Ek, Verksamhetschef Äldreomsorg
Telefon: 040425044