Hoppa till innehåll

Skanörs skola söker lärare MA/NO

Om arbetsplatsen

Skanörs skola är en grundskola. Vi har ca 380 elever i år F-9. Inom rektorsområdet finns även förskola och fritidshem. Vi ligger vackert och lugnt beläget i hjärtat av Skanör.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du ska vara behörig i Ma och No år 6-9. I samråd med övriga Ma/No lärare kommer du att ansvara för undervisning i två av årskurserna varje läsår. Du ska handleda, utmana och stödja eleverna i deras individuella utveckling och lärande. Du kommer samarbeta med kollegor i arbetslag och ämnesgrupper. Du har hög grad av ansvarskänsla och arbetar i enlighet med kunskapskrav och värdegrund från styrdokument.

I arbetsuppgifterna ingår självklart också mentorskap, föräldrakontakter samt aktivt deltagande i arbetsenhetens verksamhet med bl a elevhälsa.

Kvalifikationer

Kommunikativ (muntlig) - 1 Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet.

Samarbete - 2 Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål. Delar med sig av sin kunskap.

Flexibel - 3 Anpassar med lätthet sitt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Agerar prestigelöst i samband med förändringar. Agerar för att främja sin egen utveckling och fortsatta lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-06
Referensnummer: C54337

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Annica Olson Westerlind, Rektor
Telefon: 040-425530