Vill du vara med att bygga Framtidens skola?

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill bidra till att varje barn ser sig själv som en tillgång, som vet vilka styrkor han eller hon har för att kunna bidra till en bättre värld. Tillsammans med dina kollegor stimulerar du elevernas utveckling och lärande genom att erbjuda eleverna en meningsfullt lärande och fritid - ute, inne och digitalt. Vi arbetar utifrån en positiv förväntan på elever och kollegor och våra värdegrundsord glädje, mod, trovärdighet och omtanke genomsyrar såväl vårt förhållningssätt som det pedagogiska arbetet med barnen. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en hälsofrämjande skola. Under vårterminen 2020 är din tjänst förlagd på Sandeplanskolan eller Herrestorpsskolan samtidigt som du lär känna ditt nya arbetslag.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare, fritidspedagog eller förskolelärare alternativt har du en likvärdig pedagogisk utbildning. Ytterligare pedagogisk inriktning, t.ex. utomhuspedagogik, idrott eller estetiskt ämne är meriterande. Du är en engagerad pedagog förtrogen med Läsa skriva garantin för förskoleklassoch är väl insatt i Lgr11 och fritidshemmets allmänna råd. Vi ser att du är idérik, flexibel, har lätt för att samarbeta, har ett trevligt och proffsigt bemötande mot både barn och föräldrar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-01
Tillträde enligt ö.k
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-31
Referensnummer: C31618

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Louise Erlandsson, Rektor
Telefon: 040-425570