Hoppa till innehåll

Matematiklärare till Skanörs rektorsområde

Om arbetsplatsen

Skanörs rektorsområde består av Skanörs förskola, Skanörsgården samt Skanörs skola. På Skanörs förskola går våra 1-4 åringar, på Skanörsgården våra 5-6 och på Skanörs skola går årskurserna F -9. Enheterna ligger samlade med en kortare promenad på fem minuter mellan sig i natursköna Skanör.

Skanörs skola är en trygg F-9 skola. Skolan har ca 400 elever och på fritidshemmen går det ca 140 elever. Skolan har ett elevhälsoteam och lärarna arbetar i arbetslag samt ämneslag. Du är en del av skolans pedagogiska arbete där handledning och kollegialt lärande och utvecklingsmöjligheter finns.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du ska vara behörig i matematik årskurs 6-9. Du ska handleda, utmana och stödja eleverna i deras individuella utveckling och lärande. Du kommer att samarbeta med kollegor i arbetslag och ämnesgrupper. Du har hög grad av ansvarskänsla och arbetar i enlighet med kunskapskrav och värdegrund från styrdokument.

I arbetsuppgifterna ingår också mentorskap, föräldrakontakter samt aktivt deltagande i arbetsenhetens verksamhet med bl a elevhälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i matematik - Krav

Samarbete - 1 Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål. Delar med sig av sin kunskap.

Ansvarstagande - 2 Tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Kommer med förslag på lösningar. Erkänner misstag och arbetar för att rätta till dem. Håller tidsramar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2022-01-31
Enligt överenskommelse
Slutdatum: 2022-06-17
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-21
Referensnummer: C72801

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Annica Olson Westerlind, Rektor
Telefon: 040-425530