Hoppa till innehåll

Ljungenskolan söker timvikarier inför läsåret 2022/2023

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem samt Vellinge kommuns grundsärskola, eller som vi brukar säga, Superskolan. Skolan ligger i natursköna Ljunghusen och har goda bussförbindelser från Malmö. Ljungenskolan är en skola för alla elever. Här ska alla ha en plats och ges möjlighet till utveckling oavsett kön, funktionsvariation, ursprung eller vem man väljer att vara. Vi har 630 elever och 115 personal. Tillsammans är vi fantastiska!

Arbetsbeskrivning

Som timvikarie på Ljungenskolan blir du kontaktad med kort varsel för vikariat vid sjukdom, men kan även bli uppbokad för planerad frånvaro hos vår personal.

Du kan få vikariera som lärare i låg-, mellan- eller högstadiet, som fritidspedagog på fritids, jobba i förskoleklass, följa och stötta enskilda elever eller vara elevassistent i grundsärskolan, där eleverna har någon form av intellektuell funktionsnedsättning och även kan ha fysiska funktionsnedsättningar. Om du har ett särskilt intresse för att arbeta med barn med särskilda behov får du gärna skriva detta i din ansökan.

Du måste ha hög integritet, vara ansvarstagande, kunna passa tider, tycka om att arbeta med och bland människor och vara vuxen i ditt förhållningssätt.

Du måste vara tydlig, framåt och vara bekväm med att tala inför en grupp elever.

Du rapporterar din arbetade tid digitalt via din mobil.

Som anställd på en skola har du sekretess.

Utdrag ur Polisens belastningsregister för arbete i skola ska uppvisas innan anställning påbörjas. Detta beställer du via Polisens hemsida, för arbete i skola eller förskola.

Kvalifikationer

Gymnasium som lägst. Gärna även arbetslivserfarenhet. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska lämnas innan anställningen påbörjas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2022-08-18
Tillträde sker efter överenskommelse.
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-01
Referensnummer: C92278

Sök jobbet här

Antal tjänster

6

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Patricia Frisk, Socialpedagog
Mobiltelefon: 0733–336206

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51