Hoppa till innehåll

Timvikarier LSS Korttid/fritids och LSS-boende

Om arbetsplatsen

Ljungklockan korttid och fritids och Nyvångsvägen gruppbostad är beläget i vackra Skanör med fantastisk miljö och vacker närmiljö. Länsmansgatan gruppbostad är beläget i Vellinge tätort med närhet till centrum och vackra promenad stråk.

Arbetsbeskrivning

Som timvikarie ersätter du ordinarie personal vid sjukdom eller annan frånvaro. Du kommer att vara delaktig i den enskildes vardag på boende eller korttid/fritids. Alla individerna har varierande behov av stöd och därav är det viktigt med en flexibilitet i ditt bemötande. I arbetet ingår utöver att stödja den enskilde individen i aktiviteter i vardagen mer praktiska arbetsuppgifter såsom matlagning, städ, tvätt, omvårdnad, medicin hantering, dokumentation etc. På fritids/korttid är arbetet av mer aktiv karaktär där du ska stimulera barn/ungdomar utifrån deras behov i aktiviteter under dagen. Arbetet är förlagt oregelbundet med arbete varannan helg.

Möjligheter finns att arbeta som timvikarie i alla tre verksamheterna. Ange i din ansökan om du kan tänka dig att arbeta vaken natt och vilken typ av verksamhet du föredrar i första hand.

Kvalifikationer

Undersköterska eller utbildning inom funktionshinderområdet - Meriterande / Fördel

Som timvikarie hos oss betyder du mycket och vi förutsätter att du självständigt tar ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Vi ser det som en självklarhet att du kommunicera väl i tal och skrift då det ingår ett dokumentationsansvar i dina arbetsuppgifter.

Adekvat erfarenhet och utbildning är meriterande och utöver det är en positiv inställning, stort ansvarstagande och ett genuint intresse för den enskilde individen är egenskaper vi tittar på under rekryteringen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Efter överenskommelse
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-21
Referensnummer: C61851

Sök jobbet här

Antal tjänster

5

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Åsa Ek, Enhetschef LSS
Telefon: 040425691